Friday, 3 July 2015

5 intrebari care te vor pune pe ganduri

1. Daca nu ti-ar fi teama, ce ai face? Imagineaza-ti ca ai 80 de ani si-ti privesti toata viata in retrospectiva. Care sunt riscurile pe care ti-ai fi dorit sa nu le eviti?

2. Ce ai facut astazi cel mai bine? Pe cine ai facut sa se simta bine astazi? In viata este important sa oferi mai mult decat primesti.

3. Cand a fost ultima data cand ti-ai asumat un risc?  Este foarte usor sa ne bucuram de confortul pe care ni-l ofera rutina noastra obisnuita. Indiferent de sentimentul care te tine pe loc, fa ceva nou chiar in acest moment.

4. Ce-ai face intr-un mod diferit daca ai sti ca nimeni nu te judeca? Frica de opiniile celorlalti iti inhiba libretatea enorm.

5. Ce am invatat astazi? Pe cine am iubit astazi? Ce m-a facut sa rad astazi? Acestea sunt unele dintre cele mai importante intrebari pe care ti le poti adresa in fiecare zi si in fiecare seara.Fotografii: pinterest

Thursday, 2 July 2015

Am fost la tara...

Am fost acasa, nicaieri nu ma simt mai bine ca acasa..iar pentru mine acesta este la ai mei bunici ... o divina zona din supcarbatii romanesti si mai exact zona Vrancei.
Un colt de paradis unde inunda de plante binefacatoare, animale libere si oameni fericiti.
Am strans plante vindecatoare pentru Shamanic Flowers  !
Las fotografiile sa vorbesca de la sine...                     coada soricelului
                          sunatoare                    
                    pelin 
text/ foto; Beatrice